E-TWINNING GÜNÜ

02.03.2023 105

eTwinning Günü

9 Mayıs eTwinning  Günü e-Twinning, Avrupa Birliğine bağlı veya üye ülkelerden 2 veya daha fazla okulun internet aracılığıyla tarafların anlaştıkları bir konu üzerinde ortaklaşa proje geliştirmesini ve yürütmesini sağlayan işbirlikçi bir çalışma platformudur. Bizde Dede Korkut İlkokulu olarak projelere pek çok öğrencimiz ve öğretmenimiz ile bu platforma katılmış bulunmaktayız. Bu platformda yer almaktan çok gurur duyuyoruz..  Okulumuz her zaman olduğu gibi özel gün ve haftalarla ilgili hassasiyetini yaptığı çalışmalarla göstermektedir. Etwinning günü olarak kutlanmakta olan "9 Mayıs Etwinning Günü" kapsamında değişik materyallerden eTwinning yazısını yazdık ve eTwinning  yazısının her harfini proje ekibimizdeki öğrencilerin süslemesi ile eTwinning yazısını ortaya  çıkardık.
      9 Mayıs   eTwinning günü kutlu olsun.

02-03-202302-03-2023