Dede Korkut İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin amaçları doğrultusunda etkili iletişim kurabilen, insan haklarına ve demokrasiye saygılı, bilgili ve kendine güvenen bireylerin yetiştiği bir “Model Okul” olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olarak, kendisine ve ülkesine sorumlu, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, dürüst, paylaşımcı, çevreye duyarlı, çağın gerektirdiği bilgi birikimine ve yeteneklere sahip barışçıl bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Kompozisyon dalında Ankara 1.liği

Saatler: 09.00-14.40
Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: YENİMAHALLE HALK EĞİTİM MERKEZİ DESTEKLİ KURSLAR - Değerler Eğitimi - Futbol - Akıl Oyunları - Satranç - Robotik Kodlama

Telefon - 312 332 32 66

WEB - https://yenimahallededekorkutio.meb.k12.tr

Adres - AVCILAR MAH. 1006 CAD. NO 2 YENİMAHALLE / ANKARA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Avcılar Mah. 1006 Cad. No:2 Şentepe-Yenimahalle/ANKARA

Adres - AVCILAR MAH. 1006 CAD. NO 2 YENİMAHALLE / ANKARA

Ulaşım KIZILAY-BATIKENT METRO HATTININ HASTANE DURAĞINDAN 275 NOLU ŞENTEPE-KARŞIYAKA BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE OKULUMUZA ULAŞILIR. ŞENTEPE KAYALAR - ŞENTEPE ULUS - ŞENTEPE SIHHIYE DOLMUŞ HATTI İLE OKULUMUZA ULAŞILIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine : 9 km İlçe Merkezine : 4 km uzaklıktadır.